Velkommen til Techdrone AS

Velkommen til Techdrone AS!

Techdrone er et firma som leverer tjenester innen foto, film, inspeksjon og kartlegging fra luften i tillegg har vi eget droneverksted. Vi kan filme i 4K og ta bilder av svært høy kvalitet. Utstyret vi bruker er til enhver tid av det beste på markedet. Vi jobber hele tiden for å holde oss oppdatert i markedet, slik at vi kan levere et 100% sluttprodukt. Vi kan levere alt fra råmateriale til ferdig redigerte bilder og film.

Hvem utfører vi oppdrag for?

Vi utfører oppdrag innen offshorebransjen, eiendomsbransjen, industri og privat.

Hva utfører vi

Dette kan være alt fra oversiktsbilder av kaianlegg, industrieiendom, privateiendom, landbrukseiendom, campingplasser, fornøyelsesparker, kjøpesentre, hoteller m.m Måling av tomtegrenser. Kartlegging -/ 3D mapping -/ oversikt for entrepenør. Naturfare -/ skred -/ flom Inspeksjon av ledning -/ rør -/ tak -/ bro -/ bygning -/ telenett -/ kraftledninger -/ master -/ tårn. Foto -/ film -/ reklame -/ firmapresentasjon. Bistand i søk og redning

Hva kan du forvente av oss?

I vår bedrift har vi verdier som vi bygger vårt daglige arbeid på. HMS er noe vi verdsetter høyt, deretter er det viktig for oss at vi alltid leverer kvalitet og at vi er effektive. Dette er for å sikre at kunden alltid får valuta for pengene, og at vi alltid kan stå inne for det vi leverer. Vi jobber derfor hardt for at alle våre kunder skal få den oppfølgingen de selv ønsker, og vi prøver å gi alle våre kunder individuell oppfølging. God service er derfor en selvfølge når du kommer til oss.

Lover og regler rundt foto/video fra luften

                

Våres operatører har blant annet bakgrunn fra helikopter bransjen og har de sertifikater som kreves fra Luftfartstilsynet/NSM for å kunne operere RPAS (drone) , samt vi er medlem av den uavhengige UAS organisasjonen UAS Norway som har til formål å representere UAS-aktiviteten i Norge. 

Informasjon og linker:

Informasjon fra Luftfartstilsynet finner du HER

Informasjon fra Norges Lufsportforbund finner du HER

Informasjon fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet finner du HER

Informasjon og tips om regler/flyging finner du på droneklubben.no HER

Forsikring og informasjon om droner/UAS finner du hos UAS Norway HER